βουλευτή σε απολύω By kounoupaki

Το άρθρο αυτό είναι παλιό (πάνω απο 11 έτη, δημοσιεύθηκε 04/06/2009).

super_man_avatarΠλησιάζουν οι Ευρω-εκλογές. Αφού βομβαρδιστήκαμε για εβδομάδες με πανέξυπνες διαφημίσεις (βάρβαροι και παπαγάλοι), δείχνοντας τον πολιτισμό και το επίπεδο της πολιτικής μας κουλτούρας, χωρίς ίχνος Ευρώπης, τώρα άρχισαν τα παρακάλια “ελάτε να ψηφίσετε”. Τι επάγγελμα και αυτό … τέσσερα χρόνια βασιλιάς χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανένα, να μη τηρείς τις υποσχέσεις σου, να κλέβεις το δημόσιο χρήμα, να παίρνεις την ευθύνη χωρίς επιπτώσεις και τώρα παρακαλάς για την ψήφο μου !


postsheep

Τι κάνει ένας εργοδότης όταν ο υπάλληλος του λέει ψέματα, κλέβει, κακοδιαχειρίζεται τα πάγια, δεν υπακούει και κάνει συμφωνίες με τον ανταγωνισμό ? … χαζή ερώτηση τον απολύεις. Ετσι λοιπόν αποφάσισα να τους απολύσω ΟΛΟΥΣ. Θα δουλέψω μόνος μου … όλα τα βιογραφικά είναι για πέταμα.

Οι περισσότεροι έχουν δοκιμαστεί και αποτύχει, οι άλλοι γραφικοί. Προτιμώ την μοναξιά, το στίγμα αυτού που δεν συμμετέχει στην δημοκρατική διαδικασία απο το να δώσω το δικαίωμα στην ασυδοσία και στην ανευθυνότητα. Οταν ψηφίζω σημαίνει ότι επιλέγω κάποιον να με εκπροσωπήσει όχι να με βάλει πρώτο στην παγκόσμια κατάταξη διαφθοράς ή να κατασπαταλήσει τα χρήματα μου και ταυτόχρονα να υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών μου. Δεν μπορώ να σας βάλω φυλακή για αυτά που κάνατε στην χώρα μου αλλά μπορώ να σας απολύσω, να σας γυρίσω την πλάτη χωρίς ενοχές γιατί σας πίστεψα σας εμπιστεύτηκα και εσείς το εκμεταλευτήκατε για προσωπικό όφελος. Σας γυρίζω την πλάτη, αι χαθείτε κουνουπάκια …

Check them out

Ο πρόγονος του Ευρώ (η ιστορία επαναλαμβάνεται ?)

Τον 19ο αιώνα η κυκλοφορία νομισμάτων διαφορετικού βάρους και τίτλου στις ευρωπαικές... →

Μαδώντας μαργαρίτες ?

Εκλογές 2012. Μια αναμνηστική φωτογραφία ...  ... →

Περι μεσαζόντων και ύπνου

Σε όλα τα μέρη του κόσμου οι άνθρωποι φοράνε καπέλο για να... →

   1 σχόλια     ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ

  1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    ΚΑΛΟ !!!!!!
    ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ …….. ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ