Η αλήθεια για το Riot Dog By kounoupaki

Το άρθρο αυτό είναι παλιό (πάνω απο 9 έτη, δημοσιεύθηκε 18/06/2011).

Τις τελευταίες μέρες ξεγυμνώθηκε, ακόμα και στους πιο δύσπιστους, η ποιότητα της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας. Έκπληκτοι είδαμε σκηνές απείρου κάλους που προσωπικά με γέμισαν θλίψη και απογοήτευση. Θα μου πείτε τι περίμενες ? Αλήθεια δεν ξέρω, ήθελα αυτό το απίστευτο θέατρο του παραλόγου να έχει μία κάθαρση … ήμουν έτοιμος ακόμα και να συγχωρήσω τα λάθη και τις παραλήψεις, να τραβήξω μια γραμμή και να δώ μια προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων μας ανθρωποκεντρική, με γενναιότητα, χωρίς ιδιοτέλεια και να μπεί ένα τέλος στην υποτέλεια. Μέσα σε μερικές ώρες όλη αυτή η ουτοπική ελπίδα καταστράφηκε. Επιστροφή λοιπόν στην “τεμπελιά”, το “κλέψιμο” και ότι άλλα έχουν να μας στολίσουν οι  φίλοι μας οι Ευρωπαίοι.

Το μόνο πλάσμα που με συγκίνησε δείχνοντας επιμονή, συντροφικότητα και πείσμα ήταν … ο “Λουκάνικος” the Riot Dog. Συνεπής, έχοντας ξεκάθαρη άποψη για το ποιός είναι ο φίλος και ποιός είναι ο εχθρός. Ο μόνος διεθνώς γνωστός ανάμεσα στους “γνωστούς αγνώστους”. Με λίγα λόγια ο μόνος ΕΜΠΙΣΤΟΣ.

Για να μη τρελλαθούμε απο την απογοήτευση και την μελαγχολία … η αλήθεια για τον Λουκάνικο The Riot Dog βρίσκεται στην παρακάτω φωτογραφία:

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λουκάνικος εκπαιδεύτηκε απο τον Τσακ Νόρις. Τον βοήθησε σε αρκετές επικίνδυνες αποστολές. Ο Λουκάνικος αποφάσισε να μείνει στην Αθήνα και να βοηθήσει όταν κατα την διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα είδε την αγάπη των ΜΑΤ προς τους διαδηλωτές.

Αλλές πληροφορίες λένε ότι τον άφησε ο Τσακ για να προσέχει τυχόν μαλακ_ες του Γιωργάκη (βλέπε φωτο στην βουλή). Οπότε είναι πιθανό να δούμε σύντομα τον Τσακ στην Ελλάδα.

Λίγη τρέλλα δεν μας κάνει κακό ! 🙂

ΥΣ: Η τελευταία φωτογραφία είναι Bonus

 

Check them out

Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί

Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι Έλληνες που ακόμα προσπαθούν ανιδιοτελώς να βοηθήσουν τους συνανθρώπους... →

Ο πρόγονος του Ευρώ (η ιστορία επαναλαμβάνεται ?)

Τον 19ο αιώνα η κυκλοφορία νομισμάτων διαφορετικού βάρους και τίτλου στις ευρωπαικές... →

Μαδώντας μαργαρίτες ?

Εκλογές 2012. Μια αναμνηστική φωτογραφία ...  ... →

   0 σχόλια     ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ

 Comments are closed.