Μπράβο Πάγκαλε ! By kounoupaki

Το άρθρο αυτό είναι παλιό (πάνω απο 10 έτη, δημοσιεύθηκε 26/02/2010).

Τα κατάφερες. Έκανες την Ευρώπη να παραμιλά, το ΔΝΤ να φοβάται και τον Έλληνα περήφανο ξανά. Μου θύμισες Ολυμπιακούς αγώνες  και το Euro ! Τώρα θα πάρουμε πίσω τα χρήματα που μας έκλεψαν οι Γερμανοί το ’40, εάν όχι θα φοβηθούν και θα μας βοηθήσουν στην ΕΕ. Για να  πεισθούν προτείνω να κάνουμε εμπάργκο στα Γερμανικά προιόντα, να διώξουμε τον Ρεχάγκελ, να αλλάξουμε το όνομα των καταστημάτων Γερμανός σε Έλληνας, να πάρουμε πίσω τον ΟΤΕ, να κλείσουμε τον Alpha και φυσικά να αλλάξει όνομα η Ναταλία Γερμανού … να γίνει Ναταλία Έλληνα.

Οι Έλληνες πολιτικοί δεν χρειάζονται πολιτικό λόγο και διπλωματία, μόνο τσαμπουκά !  Να σχίσω τα διπλώματα μου και να ξεχάσω αυτά που έμαθα στο πανεπιστήμιο ! Τι χαζός που είμαι … δεν κατάλαβα ότι όλα αυτά που είπες στο BBC, εκπροσωπώντας  την Ελλάδα, ήταν μέρος διπλωματικής  στρατηγικής   …

Το καλύτερο ήταν αυτό που είπες για τους Ιταλούς,  ότι πρέπει να ψοφήσει και ο δικός τους γάιδαρος  … καλά τους  τα είπες  ότι και οι Ιταλοί είναι καλοί μάγειρες.  Τώρα έχουμε περισσότερους  φίλους.

Σε παρακαλώ, ΑΠΑΙΤΩ, να προσέχεις όταν μιλάς εκ΄μερους της Ελλάδας.  Δεν μπορείς να λες προσωπικές απόψεις ή λαικίστικες ατάκες. Στο κάτω κάτω δεν μας καταστρέψανε οι ευρωπαίοι εσείς οι πολιτικοί φταίτε και εμείς που δεν σας πετάξαμε έξω από την βουλή (πράσινους, μπλε και κόκκινους).

Και εγώ θυμώνω με αυτά που συμβαίνουν γύρω από το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας. Θυμώνω με τους αμείλικτους κερδοσκόπους (… βλέπε ΗΠΑ και Αγγλία) και την εσκεμμένη αναποφασιστικότητα της «ενωμένης» Ευρώπης. ΑΛΛΑ το σίγουρο είναι ότι με τον θυμό και τον τσαμπουκά θα χάσουμε το λίγο δίκαιο που έχουμε.  Στο κάτω κάτω εσύ είσαι ο πολιτικός και πρέπει να γνωρίζεις πως παίζεται το παιχνίδι της διπλωματίας, εάν δεν ξέρεις ΜΗ ΜΙΛΑΣ.

… και μη ξεχνάς πίσω έχει η αχλάδα την ουρά (Κυπριακό, Σκόπια, Αιγαίο, μετανάστες και πολλά, μα πολλά άλλα).

Check them out

Ο πρόγονος του Ευρώ (η ιστορία επαναλαμβάνεται ?)

Τον 19ο αιώνα η κυκλοφορία νομισμάτων διαφορετικού βάρους και τίτλου στις ευρωπαικές... →

Μαδώντας μαργαρίτες ?

Εκλογές 2012. Μια αναμνηστική φωτογραφία ...  ... →

Περι μεσαζόντων και ύπνου

Σε όλα τα μέρη του κόσμου οι άνθρωποι φοράνε καπέλο για να... →

   0 σχόλια     ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ

 Comments are closed.