Πληρώστε τους φόρους με πιστωτική κάρτα ! By mitsos

Το άρθρο αυτό είναι παλιό (πάνω απο 10 έτη, δημοσιεύθηκε 25/06/2010).

Γνωστή τράπεζα διαφημίζει με banners τη δυνατότητα να εξοφλήσετε το Φόρο Εισοδήματος μέσω των πιστωτικών της καρτών, επιλέγοντας εξόφληση από 3 έως και 6 δόσεις! Υποθέτω ότι το επιτόκιο της πιστωτικής κάρτας είναι σε τοκογλυφικό ύψος.

Πριν την κρίση μας προέτρεπαν να κάνουμε αγορές καταναλωτικών αγαθών με κάρτες ή να πάμε διακοπές με δάνεια με αποτέλεσμα να καταχρεωθούν όλα τα ελληνικά νοικοκυριά. Ζώντας σε μια κρίση που την δημιούργησαν οι “βρώμικοι” πολιτικοί και τα παιχνίδια των τραπεζών, και αφού μας αφαίμαξαν τα λιγοστά χρήματα που έχουμε με φόρους (άμεσους ή έμμεσους) έρχονται τώρα να μας διευκολύνουν στην πληρωμή του φόρου εισοδήματος που οι ίδιοι συνέβαλαν στην αύξηση του (άμεσα ή έμμεσα).

Κύριοι τραπεζίτες δεν κάνετε καλά την δουλειά σας  δεν υπολογίζετε τις επισφάλειες γιατί σύντομα οι περισσότεροι από τους κατόχους πιστωτικών καρτών δεν θα έχουν δουλειά για να ανταποκριθούν στις δόσεις. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι έχουν μείωση εισοδήματος από τις ασύστολες αυξήσεις και σύντομα μειώσεις μισθών (σε αρκετές επιχειρήσεις έχει ήδη γίνει σιωπηρά) .

Εάν υπολογίζετε σε δώρα/επιδόματα και αυτά κινδυνεύουν να μη δοθούν διότι αδυνατούν οι  επιχειρήσεις να τις καταβάλουν λόγω της υπερβολικής φορολόγησης και της πτώσης τζίρου, απλά την ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΓΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Σε λίγα θα σας μείνουν πλήθος κατασχεμένων σπιτιών για να τα πουλήσετε σε γερμανούς συνταξιούχους και αρκετές χιλιάδες αυτοκίνητα για εξαγωγή σε τριτοκοσμικές χώρες. ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ εάν μη τι άλλο έχουμε ένα ισχυρό τραπεζικό σύστημα.

Επειδη αυτό που συμβαίνει με την αγορά εργασίας θα γίνει μπουμερανγκ μη ξενχάτε ότι “κοστίζει περισσότερο να είστε φτωχοί“. Το αποτέλεσμα φαίνεται στα πενιχρά έσοδα του κράτους και την σημαντική μείωση των κερδών των τραπεζών. Για όσους ξέρετε αγγλικά διαβάστε ένα ενδιαφέρον άρθρο της Washington Post με τίτλο The High Cost of Poverty:Why the Poor Pay More.

Check them out

Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί

Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι Έλληνες που ακόμα προσπαθούν ανιδιοτελώς να βοηθήσουν τους συνανθρώπους... →

Ο πρόγονος του Ευρώ (η ιστορία επαναλαμβάνεται ?)

Τον 19ο αιώνα η κυκλοφορία νομισμάτων διαφορετικού βάρους και τίτλου στις ευρωπαικές... →

Μαδώντας μαργαρίτες ?

Εκλογές 2012. Μια αναμνηστική φωτογραφία ...  ... →

   0 σχόλια     ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ

 Comments are closed.