Ρε τους καημένους βουλευτές By kounoupaki

Το άρθρο αυτό είναι παλιό (πάνω απο 7 έτη, δημοσιεύθηκε 15/06/2011).

Οι Ισπανοί βουλευτές πήγαν στην βουλή με ελικόπτερα ! οι δικοί μας … απλά μείνανε στα σπίτια τους. Φρόντισαν να βγούνε στα παράθυρα των έκτακτων ειδήσεων διαμαρτυρόμενοι για τον προπηλακισμό τους  (… εάν τα αυγά είναι προπηλακισμός !?). Οι δημοσιογράφοι δείξανε την συμπάθεια τους στον δοκιμαζόμενο κλάδο των βουλευτών καταδικάζοντας τους κακούς διαδηλωτές. Δυστυχώς κανένας τους δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, έχουν απλώς χαθεί στην ανικανότητα τους να επικοινωνήσουν. Το ίδιο συμβαίνει σε κάθε συλλογική προσπάθεια, όπως σε μία επιχείρηση, εάν η διοίκηση δεν επικοινωνεί με τους συνεργάτες της το πιο πιθανό είναι να έχει προβλήματα, παρά λύση. Εκτός εάν σκέπτονται μόνο την … πάρτη τους.

Είναι αστείο ο βιαστής να παραπονιέται ότι θύμα του αντιστάθηκε. Τι ζητά ο λαός ? έχετε απορία ? μήπως ο πρωθυπουργός της χώρας έχει πρόβλημα επικοινωνίας το οποίο χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης ? μήπως λειτουργεί με μία εμμονή χωρίς να λογαριάζει τους συνεργάτες του ? (Ο Λοβέρδος αυτή την στιγμή στον Χαζηνικολάου παραπονιέται ότι δεν έχει ιδέα τι θα κάνει ο πρωθυπουργός, τυχαίο?)

Πρέπει να σταματήσει ο βιασμός των πολιτών (ιδίως του ιδιωτικού τομέα) και των επιχειρήσεων βάζοντας τους να πληρώσουν την ανικανότητα της κυβέρνησης να πατάξει την φοροδιαφυγή. Πρέπει να σταματήσουν να σκαρφίζονται φόρμουλες τύπου ¨εργασιακή εφεδρεία”, αλήθεια τι είναι αυτό ? άλλη μια πρωτοτυπία της Ελλάδας ? Δηλαδή οι δημόσιοι υπάλληλοι θα κάθονται και θα πληρώνονται και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα χάνουν τις δουλείες τους !? Σε ποιο πλανήτη υπάρχει τόση ηλιθιότητα ??? Ας πεινάσουν λοιπόν 3.5εκ. παραγωγικοί Έλληνες για να ζήσουν 500χιλ χαραμοφάηδες. Τίποτα από όλα τα παρακάτω δεν έχετε την θέληση ή έστω την δύναμη να κάνετε :

  1. Πιάστε επιτέλους τους ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ
  2. Πόθεν έσχες από ανεξάρτητη αρχή όλων των βουλευτών και των οικογενειών τους.
  3. Μείωση των αποδοχών και παροχών των βουλευτών και των υπαλλήλων της βουλής.
  4. Πόθεν έσχες και επιβολή φόρου στους καλούς Έλληνες που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό
  5. Κλείστε τους “περίεργους” δημόσιους οργανισμούς
  6. Πουλήστε τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ και δημιουργείστε μηχανισμούς εσωτερικού ελέγχου στις υπόλοιπες
  7. Καταρτίστε την μονιμότητα στο δημόσιο
  8. Απολύστε τώρα τους πλεονάζοντες δημόσιους υπαλλήλους (οι πιο πολλοί με ρουσφέτια έχουν μπει στο δημόσιο, μίλησε και ο θεικός Πάγκαλος για το συγκεκριμένο θέμα – τυχαίο?)

Τα μέτρα αυτά είναι αρκετά για να μειώσετε το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας, δηλαδή τις δαπάνες, και να μη χρειαστεί να εξοντώσετε το υπόλοιπο 80% των Ελλήνων που προσπαθεί να επιβιώσει.

Αλλά τι λέω εσείς προτιμάτε τα εύκολα και σκέπτεστε άσε να πληρώσουν οι μαλάκες.

 

 

Check them out

Ο πρόγονος του Ευρώ (η ιστορία επαναλαμβάνεται ?)

Τον 19ο αιώνα η κυκλοφορία νομισμάτων διαφορετικού βάρους και τίτλου στις ευρωπαικές... →

Μαδώντας μαργαρίτες ?

Εκλογές 2012. Μια αναμνηστική φωτογραφία ...  ... →

Περι μεσαζόντων και ύπνου

Σε όλα τα μέρη του κόσμου οι άνθρωποι φοράνε καπέλο για να... →

   0 σχόλια     ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ

 Comments are closed.