Τα παπαγαλάκια οι βάρβαροι και η μισή αλήθεια By kounoupaki

Το άρθρο αυτό είναι παλιό (πάνω απο 9 έτη, δημοσιεύθηκε 03/07/2009).

Η δημιουργικότητα των διαφημιστών μας έκανε να θυμώσουμε με τα παπαγαλάκια και την επανάληψη των λέξεων “.. και άλλοι φόροι, φόροι, φόροι ..” ή με τους βαρβάρους. Μας είπαν τελικά την αλήθεια ή καλύτερα την μισή αλήθεια. Μένει να δούμε εάν οι “βάρβαροι” θα αποκαλυφθούν.


Εκπληξη

Για τους φόρους δεν το συζητάμε, πολλοί συμπατριώτες μας πήραν τον “κεφαλικό φόρο”, βάση του ακαθάριστου εισοδήματος τους (μαζί με το φόρο που έχουν ήδη πληρώσει) ! Δηλαδή το εισόδημα σου μαζί με το φόρο που πλήρωσες  στο  ξαναφορολογούν. Με άλλα λόγια ήσουν ειλικρινείς ; δήλωσες πάνω από το εισόδημα ταμπού και πλήρωσες τουλάχιστον 15000ευρώ φόρο ; Ντροπή σου ! για τιμωρία σε ξαναφορολογώ. Πάρε και το ΕΤΑΚ  για να μη μείνεις παραπονεμένος. Θέλεις και βαρβαρότητα θα σε τακτοποιήσω … πλήρωσε ημιυπαίθριους αλλαγές χρήσης, και φόρο στα αυτοκίνητα. Τι σημαίνει άραγε “τακτοποιώ” χωρίς να νομιμοποιώ ;  Μήπως αυτό είναι βαρβαρότητα ;

Προσωπικά άλλαξα γνώμη για τις πολιτικές διαφημίσεις. Θα τις παρακολουθώ ευλαβικά. Είναι σαν τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Είναι φανταστικές όταν τις βλέπεις αλλά  μετά από λίγα χρόνια γίνονται πραγματικότητα.

ΥΓ: κανένα παπαγαλάκι δεν έπαθε κάτι κατά την διάρκεια του άρθρου !

Check them out

Ο πρόγονος του Ευρώ (η ιστορία επαναλαμβάνεται ?)

Τον 19ο αιώνα η κυκλοφορία νομισμάτων διαφορετικού βάρους και τίτλου στις ευρωπαικές... →

Μαδώντας μαργαρίτες ?

Εκλογές 2012. Μια αναμνηστική φωτογραφία ...  ... →

Περι μεσαζόντων και ύπνου

Σε όλα τα μέρη του κόσμου οι άνθρωποι φοράνε καπέλο για να... →

   0 σχόλια     ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ

 Comments are closed.